Múzeumi kertelő

Múzeumi Kertelő a Tomory Lajos Múzeumban, a Herrich-Kiss villában . 2023. szeptember 2án, 10:00 és 18:00 között

A Lőrinci Nagykönyvtár papírszínházzal, könyvekről szóló kvíz játékkal, óriás malomjátékkal, ajándékkönyvekkel készül. Ezen a napon ingyenes, negyedéves könyvtári beiratkozásra van lehetőség náluk.

Gloriett Fejlesztőház a gyerekek játékos fejlesztéséhez használt eszközeik bemutatására, kipróbálására, a Fejlesztőház módszereivel való megismerkedésre ad alkalmat. A Szeretve Tanulni Egyesület foglalkozásán a régi korok játékait -, mint például a gombfoci – készítheti el, aki kézműveskedni vágyik.

A Tomory Lajos Múzeum Légy a dédszülőd! címmel múltba vezető játékokkal, valamint tárlatvezetésekkel várja a látogatókat.

A villa kertben az Aeropark szimulátorával bárki kipróbálhatja, milyen pilóta is lenne. És ezen a napon is van ingyenes buszjárat a Tomory Lajos Múzeum és az Aeropark között! 1181 Budapest, Margó Tivadar utca 116-118.

Újra ingyenes szeptember 2-án az Aeropark a 18. kerületiek számára a kerületi önkormányzat támogatásával. A Malév Ikarus nosztalgiabusz járatai 2023-ban a Tomory Lajos Múzeum Margó Tivadar utcai kapujánál állnak meg (a járat mindenki számára ingyenes) Ez a hivatalos és végleges menetrend:

Várakozás közben pedig szeretettel várunk mindenkit a Múzeum kertjében, a Múzeumi Kertelő programján! Ezen a napon itt a kertben vendégeskedik az Aeropark repülőgép szimulátora.

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Cikk elküldése email-ben

FENNTARTÓ

Pestszentlőrinc - Pestszentimre

TÁMOGATÓK

Nemzeti Kulturális Alap logó
Magyar Művészeti Akadémia
Örökségünk

Tomory Lajos Múzeum – Minden jog fenntartva.