Földi kalauz – Légi ügyekben

“Tessék kényelmesen elhelyezkedni, hátradőlni az ülésen: repülni fogunk. Elszakadunk a Földtől, felemelkedünk a levegőbe, sokezer méter magasból látjuk majd a városokat, az utakat, a hegyeket, a tengereket és órák alatt megérkezünk oda, ahová más közlekedési eszközzel napokig, netán hetekig tartana az út.”

A Földi kalauz – Légi ügyekben című kiadvány praktikus tanácsokkal látta el a Malév járataival utazni készülőket: a menetrend fellapozásától kezdve a Budapestre való visszaérkezésig a repülőtérrel és a repüléssel kapcsolatos valamennyi fontos témában tájékoztatott olvasmányos formában, ötletes rajzokkal kiegészítve. Lehetőség volt például telefonos helyfoglalásra a Gabriel System automata helyfoglalási rendszer segítségével, de megtudhatjuk azt is, hogy miért fontosak a menetjegyen látható betűjelzések az utasok számára.

Share on facebook
Megosztás Facebook-on
Share on twitter
Megosztás Twitter-en
Share on email
Cikk elküldése email-ben

Fenntartó

Támogatók

Múzeumsarok

Cím: 1183 Budapest, Szent Lőrinc sétány 2.
Megközelíthető: Határ úti metrótól: 50-es villamossal 20 perc
Köki Termináltól: 282E/193E/93A busszal 25 perc, 50-es villamossal 20 perc

Havanna Kiállítóhely

Cím: 1181 Budapest, Havanna u. 9.
A kiállítóhely az épület felújítása miatt ZÁRVA tart. Megközelíthető: Határ úti metrótól: 194M busszal 20 perc, vagy az 50-es villamossal, 12 megálló, 25 perc. Köki Termináltól: 136E/182 busszal 15 perc, 50-es villamossal 25 perc

Herrich - Kiss Villa

Cím: 1181 Budapest, Margó Tivadar u. 116-118.
Megközelíthető: 

Tomory Lajos Múzeum – Minden jog fenntartva.

Tervezte és fejlesztette: DESIGNCORP Hungary