FELHÍVÁS

Szeretnénk, ha a jövőben a település fejlődését szolgáló, közösségért végzett munka nagyobb elismerést kapna, ezért a Települési Értéktár Bizottság minden évben egy emléktáblán öt, a kerületiek életében fontos szerepet játszó, elhunyt polgártársunk nevével kívánja bővíteni Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Közéleti Panteonját. 

Ajánlások leadása

Kérjük a jelenleg és egykor itt élőket, hogy rövid indoklással, esetleg egy-egy történettel gazdagítva mielőbb tegyék meg javaslataikat azokra a személyekre, akiket erre méltónak tartanak. Ajánlásaikat 2022. március 11-ig személyesen vagy levélben a Tomory Lajos Múzeumban (1181, Margó Tivadar u. 116-118.) vagy e-mailben (ertektar18@gmail.com és muzeum@muzeum18ker.hu) „Javaslat Közéleti Panteonra” megjelöléssel adhatják le. 

A döntéshozatal folyamatáról a tomorylajos-muzeum.hu oldalon, a Partnerek/Értéktár bizottság menüpont alatt tájékozódhatnak.

A javaslattételhez segítségül csatolunk egy formanyomtatványt (a javaslat indoklása terjedelmi korlát nélkül tetszés szerint folytatható):

Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Cikk elküldése email-ben

FENNTARTÓ

Pestszentlőrinc - Pestszentimre

TÁMOGATÓK

Nemzeti Kulturális Alap logó
Magyar Művészeti Akadémia
Örökségünk

Tomory Lajos Múzeum – Minden jog fenntartva.