Add meg itt a címsor szövegét

Add meg itt a címsor szövegét

Add meg itt a címsor szövegét

Add meg itt a címsor szövegét

Add meg itt a címsor szövegét

Add meg itt a címsor szövegét

Add meg itt a címsor szövegét

FELHÍVÁS

Szeretnénk, ha a jövőben a település fejlődését szolgáló, közösségért végzett munka nagyobb elismerést kapna, ezért a Települési Értéktár Bizottság minden évben egy emléktáblán öt, a kerületiek életében fontos szerepet játszó, elhunyt polgártársunk nevével kívánja bővíteni Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Közéleti Panteonját. 

Ajánlások leadása

Kérjük a jelenleg és egykor itt élőket, hogy rövid indoklással, esetleg egy-egy történettel gazdagítva mielőbb tegyék meg javaslataikat azokra a személyekre, akiket erre méltónak tartanak. Ajánlásaikat 2022. március 11-ig személyesen vagy levélben a Tomory Lajos Múzeumban (1181, Margó Tivadar u. 116-118.) vagy e-mailben (ertektar18@gmail.com és muzeum@muzeum18ker.hu) „Javaslat Közéleti Panteonra” megjelöléssel adhatják le. 

A döntéshozatal folyamatáról a tomorylajos-muzeum.hu oldalon, a Partnerek/Értéktár bizottság menüpont alatt tájékozódhatnak.

A javaslattételhez segítségül csatolunk egy formanyomtatványt (a javaslat indoklása terjedelmi korlát nélkül tetszés szerint folytatható):

Share on facebook
Megosztás Facebook-on
Share on twitter
Megosztás Twitter-en
Share on email
Cikk elküldése email-ben

Fenntartó

Támogatók

Múzeumsarok

Cím: 1183 Budapest, Szent Lőrinc sétány 2.
Megközelíthető: Határ úti metrótól: 50-es villamossal 20 perc
Köki Termináltól: 282E/193E/93A busszal 25 perc, 50-es villamossal 20 perc

Havanna Kiállítóhely

Cím: 1181 Budapest, Havanna u. 9.
A kiállítóhely az épület felújítása miatt ZÁRVA tart. Megközelíthető: Határ úti metrótól: 194M busszal 20 perc, vagy az 50-es villamossal, 12 megálló, 25 perc. Köki Termináltól: 136E/182 busszal 15 perc, 50-es villamossal 25 perc

Herrich - Kiss Villa

Cím: 1181 Budapest, Margó Tivadar u. 116-118.
Megközelíthető: 

Tomory Lajos Múzeum – Minden jog fenntartva.

Tervezte és fejlesztette: DESIGNCORP Hungary