Eötvös Loránd nyomában

Mi köti a neves tudóst Pestszentlőrinchez? Miért mondta róla Albert Einstein, hogy Ő a fizika fejedelme? Mivel töltötte szabadidejét?

Akik a kb. 2 óra alatt teljesíthető túrát végigjárják és megtalálják, majd megoldják a kerület egyes pontjain elrejtett feladatokat, nemcsak a híres tudós életével kapcsolatos kérdéseikre kaphatnak választ, hanem a legügyesebb játékosok értékes ajándékokkal is gazdagodhatnak a verseny végén. Minden versenyző kisebb ajándékban részesül és a feladatok megoldásához „csupán” egy kis leleményességre és kreativitásra lesz szükség. Egyéni és csoportos (családi, 3-5 fő) kategóriában lehet nevezni. Az egyéni kategóriában elsősorban kerületi általános iskolák 7-8. osztályos tanulóinak jelentkezését várjuk. Az az osztály, amelyikből a legtöbb egyéni versenyző vesz részt, különdíjban részesül.

A fődíjat, mindkét kategóriában, a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb tíz versenyző közül sorsoljuk ki.

A verseny 2021. május 10-31. között zajlik, a túra ebben az időszakban, a megadott időpontokban, bármikor önállóan végigjárható.  A feladatok teljesítéséhez okostelefon és mobil adatforgalom szükséges. Nevezni a játék végéig folyamatosan lehet, mindkét kategóriában az alábbi kérdőív kitöltésével. A játékban való részvétel INGYENES!

Egyéni regisztráció

Csoportos regisztráció

A játék további részleteiről a verseny előtt e-mailben küldünk értesítést.

A járványhelyzet bizonytalanságára tekintettel a feladatokat online is elérhetővé tesszük.

A versennyel kapcsolatos kérdéseit a eotvosnyomaban@gmail.com e-mail címre várjuk.


Megosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-en
Cikk elküldése email-ben

FENNTARTÓ

Pestszentlőrinc - Pestszentimre

TÁMOGATÓK

Nemzeti Kulturális Alap logó
Magyar Művészeti Akadémia
Örökségünk

Tomory Lajos Múzeum – Minden jog fenntartva.