Adjon fel csomagot a Malévnál! – Malév Kereskedelemi Tájékoztató

A Malév nem csak utas-, hanem áruszállítással is foglalkozott. A leggyorsabb szállítási formaként a légitársaság élőállatok és romlandó áruk fuvarozását is vállalta minden olyan országba, ami rendelkezett nemzetközi, kereskedelmi repülőtérrel. A feladás helye a Ferihegyi Repülőtér, de egyéni kívánság alapján akár házhoz is mentek, ezért külön kellett fizetni.
„A Magyar Nemzeti Bank engedélye nélkül adható fel az utasok személyi holmija 30 kg sulyhatárig. 50 %-os kedvezmény adható személyi holmira, ha azt Európán kívüli országba adják fel. A kedvezmény megadásához min. 10 kg feladása szükséges és be kell mutatni a rendeltetési állomásig érvényes repülőjegyet, valamint az utlevelet.
Érkező áruk esetében: Sürgős jelzéssel feladott áru érkezéséről azonnal, egyébként pedig 24 órán belül értesítést küldünk a címzett részére.” – írja a Malév Kereskedelmi Tájékoztató.

Share on facebook
Megosztás Facebook-on
Share on twitter
Megosztás Twitter-en
Share on email
Cikk elküldése email-ben

Fenntartó

Támogatók

Múzeumsarok

Cím: 1183 Budapest, Szent Lőrinc sétány 2.
Megközelíthető: Határ úti metrótól: 50-es villamossal 20 perc
Köki Termináltól: 282E/193E/93A busszal 25 perc, 50-es villamossal 20 perc

Havanna Kiállítóhely

Cím: 1181 Budapest, Havanna u. 9.
A kiállítóhely az épület felújítása miatt ZÁRVA tart. Megközelíthető: Határ úti metrótól: 194M busszal 20 perc, vagy az 50-es villamossal, 12 megálló, 25 perc. Köki Termináltól: 136E/182 busszal 15 perc, 50-es villamossal 25 perc

Herrich - Kiss Villa

Cím: 1181 Budapest, Margó Tivadar u. 116-118.
Megközelíthető: 

Tomory Lajos Múzeum – Minden jog fenntartva.

Tervezte és fejlesztette: DESIGNCORP Hungary